skip to Main Content

Conficredit disposa de formulari de contacte per facilitar la comunicació amb el client i resoldre qualsevol dubte sobre els nostres serveis financers. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i demanar informació sobre el finançament d’hipoteques al 100% o qualsevol altre servei com solucions financeres, crèdits i préstecs personals, i més.

Contacte

INFORMACIÓ BÀSICA de Protecció de Dades : En compliment de l'deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions de l'tractament de les seves dades i dels drets que l'assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Conficredit SL
FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta.

CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, sent destruïts posteriorment mitjançant els processos assegurances de l'organització.

Legitimació per al tractament: Interès legítim de l'responsable per donar resposta a la sol·licitud d'informació.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi hagi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, escrivint a Conficredit SL, en Plaça De l'Pilar 2 Baix, Pineda De Mar 08397 Barcelona a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Privacidad *
Finalidades comerciales *
Back To Top